Η OFFICE+ υποστηρίζει πως ο κάθε επαγγελματίας πρέπει να εργάζεται σ’ ένα όμορφο, καλαίσθητο και υγιές εργασιακό περιβάλλον ενώ οι επιχειρηματίες να επιλέγουν που θα κάνουν την έδρα της εταιρείας τους και με βάση την προσωπική προτίμησή τους. Και λέμε «και», γιατί όταν ψάχνεις για επιχειρηματική έδρα όπου θα στεγάσεις το γραφείο σου σκέφτεσαι πολλές παραμέτρους ταυτόχρονα. Από τη μία το οικονομικό από την άλλη το που κινείται το κοινό σου…

Σε αυτή τη λογική έχουμε έξι επιχειρηματικά κέντρα (business centers) στο κέντρο της Αθήνας και στα προάστια της Αττικής. Σε αυτό το άρθρο όμως θα προσανατολιστούμε στο κέντρο, στην όμορφη πόλη της Αθήνας.

Όταν ακούμε “κέντρο”, σκεφτόμαστε το Σύνταγμα. Πράγματι, το Σύνταγμα είναι ένα σημείο συνάντησης των επαγγελματιών από κάθε σημείο της Αττικής και των συνεργατών μας από το εξωτερικό. Το κέντρο είναι η “καρδιά των γεγονότων” αφού:

  1. Εκεί βρίσκονται τα κεντρικά πολλών δημόσιων υπηρεσιών, φορέων κι οργανισμών.
  2. Στην πόλη εδρεύουν οι μεγαλύτερες εταιρείες, της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.
  3. Στο κέντρο κινείται μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου, είτε είναι περαστικοί είτε ζουν και εργάζονται σε αυτό. Αν ρωτήσεις πόσο καιρό έχει κάποιος να βρεθεί στο κέντρο, η απάντηση θα είναι κάτι ανάμεσα σε λίγες ώρες και μία ημέρα έως τρεις με τέσσερις ημέρες το περισσότερο.
  4. Στην Αθήνα υπάρχουν πολλοί τουρίστες και επαγγελματίες από το εξωτερικό, που έρχονται για κάποια ολιγοήμερη επαγγελματική συνάντηση. Μάλιστα οι περισσότεροι επιλέγουν το κέντρο και για τη διαμονή τους.
  5. Στο κέντρο της πόλης έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε από κοντά τις εξελίξεις σε κάθε κλάδο που δραστηριοποιούμαστε. Από τη μόδα και την ομορφιά, τις τέχνες και τα γράμματα μέχρι τη δράση κάποιας πολυεθνικής ή μίας μικρομεσαίας επιχείρησης.
  6. Η καθημερινή επαφή και τριβή με τόσο διαφορετικό κόσμο, που συναντιούνται στο κέντρο, αποτελεί έμπνευση. “Μη χάνεις την επαφή με τον κόσμο και το κοινό σου” έλεγαν οι παλιοί και σίγουρα ήξεραν γιατί το έλεγαν. Ακόμη και η χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς συμβάλλει σε αυτή την “επαφή”, αρκεί να είσαι παρατηρητικός και να βλέπεις τα πράγματα μέσα από την επαγγελματική οπτική σου.

Το κτήριο της OFFICE+ στο Σύνταγμα απευθύνεται σ’ επαγγελματίες που κινούνται στις μεγαλουπόλεις και χρειάζονται την άμεση επαφή κι επικοινωνία με τον κόσμο του κέντρου.

Διαθέτει όλες τις παροχές που χρειάζεται ο σύγχρονος επιχειρηματίας για να καλύψει τις ανάγκες του, με πλήρως εξοπλισμένα γραφεία, διευθυντικά και μη, τεχνική και τηλεφωνική υποστήριξη.

Ένα γραφείο ή ένα meeting room στο κέντρο μην ξεχνάς πως εξυπηρετεί και την πλειοψηφία των συνεργατών σου, όπου και αν μένουν όπου και αν κινούνται. Κανείς δε λέει «όχι» στο κέντρο…