Η OFFICE+ ξεκίνησε ως μία εταιρεία που σκοπεύει να στηρίξει τους ήδη υπάρχοντες επαγγελματίες, αλλά και τις νέες επιχειρήσεις. Στη λογική αυτή είναι ανοιχτή σε προτάσεις και ιδέες που μπορούν να ενημερώσουν στελέχη διαφόρων κλάδων.

 

Οι χώροι είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι και ειδικά διαμορφωμένοι με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τις τεχνολογίες που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη διοργάνωση ενός σεμιναρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Το σεμινάριο αυτό μπορεί να έχει το χαρακτήρα training και να γίνεται από μία επιχείρηση προς τα στελέχη και το ανθρώπινο δυναμικό της. Μπορεί όμως και να αφορά ένα σύγχρονο θέμα που ενδιαφέρει επαγγελματίες από διαφορετικούς professional τομείς. Τέτοια παραδείγματα αποτελούν οι νέες τάσεις στο Digital Marketing, στη Ναυτιλία, το Event Management κ.ά.

Άλλοι επαγγελματίες και οργανισμοί που έχουν επιλέξει την OFFICE+ για τα σεμινάριά τους είναι επίσης life coachers, bloggers, πολιτικά πρόσωπα, εκπαιδευτικοί και δημόσιοι φορείς φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Διοργανώστε σήμερα το σεμινάριό σας σε κάποιο από τα meeting και training rooms της OFFICE+.

Οι χώροι μας είναι «ανοιχτοί» στη διοργάνωση σεμιναρίων με πρωτότυπο θέμα, ειδικά αν έχουν και κάποιο κοινωνικό ή φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!