Ο Φεβρουάριος είναι ένας από τους αγαπημένους μήνες για την κοπή της εταιρικής πίτας. Κατά βάθος μάς αρέσει να διατηρούμε το εορταστικό κλίμα για λίγο περισσότερο, σωστά;

Σε αυτό το mood και με πολύ θετική ενέργεια προσκαλούμε εσάς και την εταιρεία σας να γνωρίσετε τους χώρους μας και να διαλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ σας, για την κοπή εταιρικής πίτας.

Η OFFICE+ διαθέτει 7 Επιχειρηματικά Κέντρα, περισσότερες από 20 αίθουσες meeting, training και conference για διοργανώσετε μία εταιρική εκδήλωση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το corporate event σας, όπως είναι για παράδειγμα η κοπή πίτας, έχουν οι χώροι μας στο κεντρικό κτήριο της οδού Γούναρη στην Άνω Γλυφάδα. Εκεί θα βρείτε τη HORIZON SUITE που ξεχωρίζει για την αισθητική στη διακόσμηση, αφού δε θυμίζει σε τίποτα γραφείο ή εταιρεία, και τη μοναδική θέα του. Στο ίδιο κτήριο υπάρχει και μία μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων με άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και επίσης υψηλή αισθητική.

Ο στόχος μας είναι οι χώροι μας να καλύπτουν κάθε εταιρική ανάγκη αλλά να μη θυμίζουν ένα ψυχρό επαγγελματικό περιβάλλον.

Οι χώροι της OFFICE+ διατίθενται για την κοπή πίτας αλλά και για κάθε εταιρική εκδήλωση, όπως είναι το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος ή μίας υπηρεσίας, η εκπαίδευση προσωπικού, ένα σπουδαίο meeting με κάποιο μεγάλο πελάτη του εξωτερικού.

Για περισσότερες πληροφορίες και μία ξενάγηση στους χώρους μας, επικοινωνήστε μαζί εδώ!