Το εταιρικό χριστουγεννιάτικο πάρτι σημαίνει πολλά, εκτός από μία γιορτή με τους συναδέλφους. Οι εργαζόμενοι το περιμένουν με ενθουσιασμό, για να γιορτάσουν έναν χρόνο σκληρής δουλειάς, να ανταλλάξουν απόψεις, να διασκεδάσουν παρέα και να καλωσορίσουν την έναρξη μίας νέας εξίσου δυναμικής χρονιάς.

Η οργάνωση της εταιρικής γιορτινής εκδήλωσης αποτελεί μία πρόκληση για την επιχείρηση. Για να γίνουν όλα- ή έστω σχεδόν όλα- σωστά, να περάσουν οι εργαζόμενοι αξέχαστα και οι εργοδότες να είναι stress- free, προηγούνται ορισμένα βήματα.

Ορίστε την ημερομηνία και ώρα

Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα των εργαζομένων, ώστε να μη λείπουν για κάποιο project ή να βρίσκονται σε επαγγελματικό ταξίδι. Ο πιο εύκολος τρόπος για να συμβεί αυτό, είναι να βρείτε την τελευταία, επίσημη εργάσιμη μέρα στο γραφείο και οργανώσετε το εταιρικό χριστουγεννιάτικο πάρτι την ίδια μέρα. Save the date λοιπόν!

Ζητήστε το feedback των εργαζομένων για το πάρτι της προηγούμενης χρονιάς

Ρωτήστε τους συμμετέχοντες στο πάρτι της περσινής χρονιάς, τι τους άρεσε περισσότερο και τι λιγότερο. Τι από αυτά που κατανάλωσαν ή συμμετείχαν, θέλουν να υπάρχει και φέτος και τι πιστεύουν πως θα μπορούσε να αλλάξει. Δοκιμάστε τη «μίνι έρευνα» με ένα σύντομο ερωτηματολόγιο μέσω email.

Κλείστε τον κατάλληλο χώρο για εταιρικό χριστουγεννιάτικο πάρτι

Συνήθως τα πάρτι αυτά γίνονται στο γραφείο. Έχετε σκεφτεί όμως ότι οι εργαζόμενοι έχουν βαρεθεί να βρίσκονται στο γραφείο όλη μέρα και θα τους είναι δύσκολο να μπουν στο γιορτινό mood μπροστά από τον υπολογιστή τους; Ο χώρος πρέπει να είναι μοναδικός, ζεστός και φιλόξενος, μοντέρνος και να μη θυμίζει… γραφείο! Η OFFICE+ διαθέτει τέτοιους χώρους οργάνωσης εκδηλώσεων στην περιοχή της Γλυφάδας. Το HORIZON SUITE με τη μοναδική θέα και τον εκπληκτικό σχεδιασμό, με δυνατότητα παραμετροποίησης ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, αποτελεί την ιδανική πρόταση και επιλογή για κάθε εκδήλωση και πάρτι. Ο επαγγελματισμός των συνεργατών μας και η ευκολία στην προσαρμογή του χώρου σε συνδυασμό με την ομορφιά του HORIZON SUITE, θα σας κάνουν να το λατρέψετε!

Ρωτήστε την OFFICE+ για όλους τους χώρους εκδηλώσεων που διαθέτει και διαλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει!

Βρείτε το θέμα του πάρτι

Το κλασικό θέμα είναι τα Χριστούγεννα. Θα μπορούσατε όμως να πρωτοτυπήσετε ενισχύοντας το ενδιαφέρον των καλεσμένων σας μ’ ένα διαφορετικό θέμα. Το εταιρικό πάρτι μπορεί να γίνει θεματικό, με πιθανές προτάσεις τα 80s, τη Νέα Υόρκη ή όποιο άλλη δημιουργική ιδέα έχετε.

Bonus tip: Δύο συστατικά κάνουν την επιτυχία ενός πάρτι, επαγγελματικού ή μη. Ο χώρος και το φαγητό. Φροντίστε να δώσετε βάση και στο μενού που θα συνοδεύει την εκδήλωση.