ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δημ. Γούναρη 78, Άνω Γλυφάδα, 16561

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

211 212 0777 - Το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί Δευ-Παρ 9:00-21:00

Email

info@office-plus.gr

ΓΡΑΦΕΙΑ

16 Γραφεία άμεσα διαθέσιμα για ενοικίαση

Meeting Rooms

1 Meeting Room (10 ατόμων)

EXTRA ΠΑΡΟΧΕΣ

Lounge
Συνεδριακό Κέντρο (40 ατόμων)
Τραπέζι συμβουλίου 22 ατόμων

Η Γλυφάδα είναι αναμφισβήτητα το κέντρο των νοτίων προαστίων. Αν λοιπόν επιθυμείτε να στεγάσετε την επιχείρησή σας κοντά στη θάλασσα, τότε η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί μία άριστη επιλογή.

Το κτήριο της OFFICE+ στην οδό Γούναρη βρίσκεται σ’ ένα πολύ κεντρικό σημείο της περιοχής, με εμπορικό κι επιχειρηματικό ενδιαφέρον. Στεγάζει start up και όχι μόνο, επιχειρήσεις ενώ διαθέτει ένα μοναδικό χώρο για τα meetings σας. Πρόκειται για το Horizon Suite χωρητικότητας 22 ατόμων κι ένα Συνεδριακό Κέντρο χωρητικότητας 40 ατόμων, αντίστοιχα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Εκπαιδευμένοι επαγγελματίες απαντούν στις εισερχόμενες κλείσεις σας, στο όνομα σας ή στης εταιρίας σας και διαχειρίζονται τα τηλεφωνήματα σας σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

Οι οδηγίες σας μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Καταγραφή μηνυμάτων και αποστολή τους σε εσάς με sms, email ή προσωπική κλήση
 • Τοποθέτηση του καλούντος σε αναμονή και κλήση σε εσάς για ενημέρωση και δυνατότητα τηλεφωνικής συνδιάσκεψης (conference call).
 • Αποδοχή αποστολής φαξ σε αριθμό της εταιρίας μας ή αριθμό που σας έχουμε ενοικιάσει εμείς.
 • Κλείσιμο ραντεβού σύμφωνα με τις οδηγίες σας.
 • Ενοικιάζουμε ατομικούς τηλεφωνικούς αριθμούς εξοπλισμένους με αυτόματο τηλεφωνητή ( με επαγγελματική ηχογραφημένη αναγγελία) για συνεχή χρήση ή για τις ώρες μη λειτουργίας του γραφείου μας.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Εάν για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της εταιρίας σας χρειάζεστε τις υπηρεσίες μιας γραμματέως αλλά το κόστος πρόσληψης και μηνιαίας μισθοδοσίας είναι απαγορευτικό, σας προσφέρουμε πακέτα οικονομικών λύσεων, για την παροχή Γραμματειακής Υποστήριξης .
Διαλέγοντας ένα από τα πακέτα γραμματειακής υποστήριξης θα έχετε στη διάθεση σας ομάδα, με εμπειρία και αποτελεσματικότητα , για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Η υπηρεσία αυτή δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τους ελεύθερους επαγγελματίες ή απλά για όσους επιθυμούν να διαθέτουν ένα σταθερό σημείο αναφοράς παράδοσης της αλληλογραφίας τους .

Η υπηρεσία περιλαμβάνει :

 • Ατομική Θυρίδα Αλληλογραφίας με κλειδί .
 • Παραλαβή αλληλογραφίας από την εταιρεία μας
 • Διαλογή
 • Προσωπική ενημέρωση ανά πελάτη μέσω SMS ή mail .
 • Παραλαβή και προώθηση δεμάτων με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier (κατόπιν συνεννόησης)
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ενοικιάζονται θυρίδες αλληλογραφίας σε χώρες του εξωτερικού.

Η θυρίδα αλληλογραφίας ενοικιάζεται στο όνομα της εταιρείας σας ή στο όνομα σας και το εισερχόμενο ταχυδρομείο προωθείται, ανάλογα με τις οδηγίες σας, με όποια συχνότητα επιλέξετε (κάθε εβδομάδα, 15 μέρες, μήνα) σε όποια άλλη διεύθυνση εσείς δηλώσετε, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Η υπηρεσία αυτή εκτός από επιχειρηματικούς λόγους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές από ιστοσελίδες του εξωτερικού οι οποίες δεν στέλνουν δέματα εκτός ορισμένων χωρών π.χ. αμερικάνικες ιστοσελίδες ρούχων και ηλεκτρονικών ταχυδρομούν μόνο σε διευθύνσεις που βρίσκονται στην Αμερική ή Καναδά.

Διαλέγοντας ένα από τα πακέτα γραμματειακής υποστήριξης θα έχετε στη διάθεση σας ομάδα επαγγελματιών, με εμπειρία και αποτελεσματικότητα , για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΚΤΡΟΠΗΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΦΑΞ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

Ενοικιάζονται τηλεφωνικοί αριθμοί σε πολλές χώρες του κόσμου οι οποίοι όταν καλούνται προωθούν τις κλήσεις σε όποιον αριθμό επιθυμούμε στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, σε σταθερό ή κινητό.

Τηλεφωνικοί αριθμοί προώθησης μηνυμάτων αυτόματου τηλεφωνητή και φαξ από χώρες του εξωτερικού.

Ενοικιάζονται τηλεφωνικοί αριθμοί σε πολλές χώρες του κόσμου οι οποίοι είναι εφοδιασμένοι με αυτόματο τηλεφωνητή και φαξ και όταν καλούνται προωθούν το εισερχόμενο μήνυμα ή το εισερχόμενο φαξ στο email της επιλογής σας μέσα σε 20 δευτερόλεπτα.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ

Η Υπηρεσία Αποθήκης Φορολογικής Έδρας δημιουργήθηκε με σκοπό να διευκολύνει τους νέους επαγγελματίες στην ίδρυση της δικής τους start up εταιρείας ή ατομικής τους επιχείρησης. Διευκολύνει επίσης τους ελεύθερους επαγγελματίες, στο να έχουν μία βάση σε έναν επαγγελματικό χώρο, χωρίς να χρειάζεται να έχουν την έδρα στο σπίτι τους ακόμη και σε εταιρίες του εξωτερικού που θέλουν κάποιο υποκατάστημα στην Ελλάδα.

Η Υπηρεσία περιλαμβάνει:

 • Χώρο αποθήκευσης:παρέχουμε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο αποθήκευσης φορολογικής έδρας διαστάσεων 1μ. Χ 2.μ, εντελώς αυτόνομο, με προσωπική κλειδαριά .
 • Προσωπικό τηλεφωνικό αριθμό:Δυνατότητα παραχώρησης ενός τηλεφωνικού αριθμού, με επιλογή ρύθμισης & εγγραφής επαγγελματικού ηχογραφημένου μηνύματος  το  οποίο απαντάει στο όνομα της εταιρίας σας. Επιλογή προώθησης των ηχητικών μηνυμάτων του αυτόματου τηλεφωνητή στο προσωπικό σας mail.
 • Υπηρεσία διαχείρισης τηλεφωνικού κέντρου:‘Eως και 30 κλήσεις το μήνα δωρεάν και δυνατότητα χειρισμού και προώθησης μηνυμάτων κατόπιν συνεννόησης
 • Θυρίδα αλληλογραφίας Mε πρόσβαση ατομικού κλειδιού και Δωρεάν διαχείριση αλληλογραφίας  καθώς και προώθηση αυτού κατόπιν συνεννόησης (π.χ περίοδος διακοπών ή εκτεταμένης απουσίας)
 • Φοριαμό: Εντός της έδρας, για αποθήκευση εγγράφων.
GALLERY

Ζητήστε μία ξενάγηση στο Κέντρο που σας ενδιαφέρει

Το προσωπικό μας είναι διαθέσιμο Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 09.00- 21.00. Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα!