OFFICE+ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η OFFICE+ δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό κλάδο προσφέροντας υπηρεσίες γραφείων με βάση τα διεθνή πρότυπα.

Τα Επιχειρηματικά Κέντρα της Εταιρείας είναι υψηλών ποιοτικών και λειτουργικών προδιαγραφών, όπως αυτές οργανώθηκαν στα πρότυπα μεγάλων πολυεθνικών και προσαρμόστηκαν στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

Η OFFICE+ απευθύνεται σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία και κάθε εταιρεία, μικρού, μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους, που αναζητάει στέγαση σ’ ένα επιχειρηματικό κέντρο με πλήρη εξοπλισμό, γραμματειακή- τηλεφωνική υποστήριξη και ένα καλαίσθητο περιβάλλον που θα ενισχύει την καθημερινή αποδοτικότητα των εργαζομένων. Πιο συγκεκριμένα:

 • Σε εν δυνάμει ελεύθερους επαγγελματίες που μόλις άρχισαν τη δραστηριότητά τους και δεν έχουν το απαιτούμενο αρχικό κεφάλαιο για γραφειακό χώρο.
 • Σε ενεργούς ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν ένα οργανωμένο γραφείο, πολλαπλών απαιτήσεων και λειτουργιών.
 • Σε αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που χρειάζονται επιπλέον επαγγελματικό χώρο για να καλύψουν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες τους.
 • Σε εταιρείες που εδρεύουν εκτός Αττικής και επεκτείνονται ανοίγοντας ένα υποκατάστημα στην Αθήνα.
 • Σε εταιρείες του εξωτερικού που επιθυμούν να αποκτήσουν υποκατάστημα ή απλώς μία φορολογική έδρα στην Ελλάδα.
 • Σε ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες που, αναζητούν αίθουσες συνεδριάσεων (meeting rooms), συνεδρίων και εκπαίδευσης προσωπικού (training rooms).

“Ένας επιχειρηματίας θεωρείται «επιτυχημένος», όταν έχει τη σωστή ιδέα, τις γνώσεις, το επιχειρηματικό σχέδιο, τη χρηματοδότηση και το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον για να του αποφέρει κέρδος. Η OFFICE+ μπορεί να σας προσφέρει τον εργασιακό χώρο και τις υποστηρικτικές υπηρεσίες που χρειάζεστε, ώστε να επικεντρωθείτε στην επιτυχία κι ανάπτυξη της επιχείρησής σας.” Γ. Ιατρίδης

Η “ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ” ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ OFFICE+

Η OFFICE+ ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2015 με αφορμή την προσωπική ανάγκη του ιδρυτή της να στεγάσει τις δύο εταιρείες που διατηρούσε στο εξωτερικό κι αφορούσαν στην ενοικίαση virtual offices (εικονικών γραφείων) σε 145 χώρες παγκοσμίως. Με την ανάπτυξη αυτών των εταιρειών και την προσθήκη νέων υπηρεσιών, χρειαζόταν να βρεθεί ένας μεγάλος εργασιακός χώρος. Έτσι ξεκίνησαν τα γραφεία της OFFICE+ στα νότια προάστια της Αττικής.

 

Σήμερα η Εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 48 άτομα μόνιμο προσωπικό (πωλήσεις, γραμματεία, οργάνωση επαγγελματικών εκδηλώσεων, τεχνικούς δικτύων, ηλεκτρολόγους και προσωπικό ασφαλείας), δημιούργησε τα πρώτα executive επιχειρηματικά κέντρα στην Αττική και στοχεύει στην επέκταση σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας αλλά και σε όποια περιοχή υπάρχει ζήτηση για αναβαθμισμένες υπηρεσίες γραφειακών χώρων.

Οι ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

 • Άριστη και άμεση εξυπηρέτηση
 • Υπευθυνότητα στη διαχείριση των γραφείων
 • Σεβασμός στον προσωπικό χώρο και τα δεδομένα κάθε επαγγελματία διατηρώντας εχεμύθεια
 • Επένδυση στην ανάπυξη
 • Συνεχής εξέλιξη και εφαρμογή νέων τεχνολογιών
 • Value for money για την αναλογία υπηρεσιών- κόστους
TESTIMONIALS