Όταν αποφασίζεις να κάνεις έναρξη επαγγέλματος, έχεις τις περισσότερες φορές στο μυαλό σου ένα όραμα. Ξέρεις που θέλεις να φτάσεις, ακόμη και αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για το πλάνο. Για παράδειγμα ονειρεύεσαι να έχεις έναν δικό σου χώρο και όχι απλά μία έδρα στο σπίτι.

Έναν επαγγελματικό χώρο όπου θα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες και πελάτες σου, προκειμένου να ανταλλάξετε ιδέες και να τους παρουσιάσεις τους στόχους σου. Μπορεί στην αρχική να ακούγεται βολική η ιδέα της έναρξης επαγγέλματος και έδρας στον προσωπικό χώρο σου, αλλά στην πορεία καταλαβαίνεις γρήγορα πως αυτό «μπλοκάρει» την εργασία σου.

Αρχικά γιατί όταν βρίσκεσαι στην κατοικία προκύπτει κάτι. Ένας κούριερ που θα χτυπήσει το κουδούνι, μία δουλειά που δεν πρόλαβες να κάνεις το Σαββατοκύριακο που πέρασε, μία οικογενειακή ανάγκη που μπορείς να καλύψεις επειδή ακριβώς δεν είσαι στο «γραφείο». Κι όμως, την ώρα που οι άλλοι ζητούν κάτι από εσένα, εσύ εργάζεσαι και είσαι πράγματα στο γραφείο!

Το δεύτερο και πολύ σημαντικό είναι πως ακόμη και αν έχεις μία startup, χρειάζεσαι γραφείο. Ο δυνητικός πελάτης θα εκτιμήσει διαφορετικά την επιχείρησή σου, αν δει μία συνολικά πιο επαγγελματική εικόνα. Σε αυτή την εικόνα συμπεριλαμβάνεται και το δικός σου, επαγγελματικός χώρος. Αυτός θα πρέπει να καλύπτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Να είναι φιλικός στον κάθε επισκέπτη του
  • Να είναι φιλικός προς εσένα και τις καθημερινές ανάγκες σου
  • Να βρίσκεται στον παλμό των γεγονότων (όπου “γεγονότα” βάλε τα δρώμενα του δικού σου επαγγελματικού κλάδου)
  • Να είναι τεχνολογικά πλήρως εξοπλισμένος, για να αποφύγεις τα επιπλέον έξοδα
  • Να εξυπηρετεί τις ανάγκες των συνεργατών ή υπαλλήλων σου
  • Να προσφέρει ένα meeting room για τις μεγάλες συμφωνίες που έχεις να κλείσεις
  • Να είναι προσιτός στο budget σου
  • Να προσφέρει Γραμματειακή και Τεχνική Υποστήριξη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας
  • Να σου δίνει πρόσβαση στο γραφείο σου και τα Σαββατοκύριακα, αν χρειαστεί

H OFFICE+, όπως έχει επισημάνει πολλές φορές μέσα από τα άρθρα της στο Blog και στα Social Media, προσφέρει τις παραπάνω υπηρεσίες με την πιο υψηλή ποιότητα στην εξυπηρέτηση και με αρκετές επιπλέον παροχές που ενδεχομένως να μην είχες σκεφτεί πως έχεις ανάγκη.

Διαλέξετε Επιχειρηματικό Κέντρο, πες μας τις ανάγκες σου και θα βρεις την επαγγελματική λύση πριν καν υπάρξει το πρόβλημα της έδρας και του γραφείου.