Σύμφωνα με έρευνες των τελευταίων δύο ετών, οι Έλληνες προτιμούν την αυτοπασχόληση και μάλιστα σε ποσοστό που προσεγγίζει σταδιακά το 70%. Έτσι οι ελεύθεροι επαγγελματίες αυξάνονται συνεχώς, με τους περισσότερους να εργάζονται (ειδικά στην αρχή) από το σπίτι.

Όσο όμως αυξάνεται ο όγκος της δουλειάς και των πελατών, ο ελεύθερος επαγγελματίας αναζητάει ένα γραφείο. Εναλλακτικά μία σταθερή έδρα όπου θα μπορεί να τη δηλώσει στην εφορία, θα του προσδίδει το κύρος του δικού του γραφείου και θα του προσφέρει τη δυνατότητα να κάνει ένα meeting στο χώρο του.

Τα Virtual Offices αποτελούν πραγματικά τη λύση γι΄αυτή την περίπτωση! Όπως και για τις περιπτώσεις εταιρειών που βιώνουν ένα μεταβατικό στάδιο και μεταφέρουν την έδρα τους.

Τι σημαίνει virtual office

Η ερμηνεία ποικίλει… Άλλοι μιλούν για ένα ιδιωτικό γραφείο όπου θα μπορεί ο επαγγελματίας να έχει φυσικό χώρο, άλλοι αναφέρονται σ’ έναν co- working space και κάποιοι άλλοι σε conference/ meeting rooms. Στην πραγματικότητα όμως, το εικονικό γραφείο δεν προϋποθέτει φυσική παρουσία και σου δίνει την εναλλακτική αν δεν είσαι ακόμη έτοιμος να νοικιάσεις ένα ιδιωτικό γραφείο.

Δηλαδή για τους επαγγελματίες που δεν είναι απαραίτητο να έχουν φυσική παρουσία σε έναν χώρο, αποτελεί την ιδανική λύση. Πρακτικά έχει την έδρα του σ’ ένα από τα Επιχειρηματικά Κέντρα της OFFICE+ και μπορεί να κάνει τις επαγγελματικές συναντήσεις του σε κάποια από τα meeting rooms μας που διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και δωρεάν χυμό, καφέ για τους συμμετέχοντες στο meeting.

Οι επιπλέον παροχές της OFFICE+ για όσους διαλέξουν ένα virtual office

Ένας ελεύθερος επαγγελματίας που θα νοικιάσει ένα εικονικό γραφείο (virtual office) στην OFFICE+ δε θα χρειαστεί να προσλάβει βοηθό. Θα έχει τη δική του ιδιωτική θυρίδα αλληλογραφίας με ατομικό κλειδί και αποκλειστικό τηλεφωνικό αριθμό, τον οποίο διαχειρίζεται η υπηρεσία τηλεφωνικού κέντρου μας (Τηλεγραμματεία), απαντώντας στο όνομα της δικής σας εταιρείας.

Επικοινώνησε σήμερα με την εξειδικευμένη ομάδα της OFFICE+ και βρες επιτέλους την ιδιωτικότητά σου στο γραφείο!