Η λύση που εξυπηρετεί την ομολογουμένως δύσκολη καθημερινότητά μας είναι να έχουμε ένα γραφείο κοντά στο σπίτι. Πολλοί όμως είναι οι επαγγελματίες που επιλέγουν να απομακρυνθούν από την “comfort zone” τους και να έχουν την έδρα τους μακριά από την κατοικία. Το ίδιο κάνουν και μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού.

Αν λοιπόν μένετε στο κέντρο της Αθήνας, ζείτε ήδη στην καρδιά των γεγονότων κι έχετε την ευκαιρία να είστε σ’ επαφή με πολύ κόσμο, σε καθημερινή βάση. Τι θα λέγατε όμως αν σας δινόταν η δυνατότητα να αποκτήσετε ένα πιο ευρύ κοινό για την επιχείρησή σας;

Τα νότια προάστια αποτελούν μία εξαιρετικά αναπτυσσόμενη περιοχή, ειδικότερα με την υλοποίηση του έργου για το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού. Έτσι λειτουργούν σαν ένας μεγάλος μαγνήτης και πόλος έλξης για επιχειρηματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Κυρίως από το εξωτερικό!

Ορισμένοι επαγγελματικοί κλάδοι εδρεύουν και ακμάζουν στα νότια προάστια. Σχετικά παραδείγματα αποτελούν οι ναυτιλιακές, φαρμακευτικές και κατασκευαστικές εταιρείες.

Η OFFICE+ ξεκίνησε συνειδητά την ίδρυση και ανάπτυξή της από τα νότια προάστια, όπου διαθέτει γραφεία, meeting rooms, training rooms και αίθουσες εκδηλώσεων προς ενοικίαση στη Γλυφάδα, στην Άνω Γλυφάδα, στη Βάρη, στο Ελληνικό και στο Άνω Ελληνικό.

Στα παραπάνω έρχονται να προστεθούν και τα οφέλη του να εργάζεσαι κοντά στη θάλασσα, σ’ ένα πιο φυσικό περιβάλλον από αυτό που μας προσφέρει η μεγαλούπολη. Ένα περιβάλλον που σε εμπνέει, σου επιτρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα στη φύση και να απολαύσεις ένα meeting σε μία αίθουσα με θέα θάλασσα.

Επιλέξετε το γραφείο της εταιρείας σας με βάση το κοινό που επιθυμείτε να προσεγγίσετε και το περιβάλλον που σας εμπνέει για περισσότερη παραγωγικότητα και απόδοση.