Οι εποχές που οι επαγγελματίες του Real Estate, ως freelancers, ήταν συνέχεια στους δρόμους από πελάτη σε πελάτη και από ακίνητο σε ακίνητο έχουν περάσει. Ένας έμπειρος μεσίτης θέλει πλέον να έχει το δικό του γραφείο, αφού αυτό του προσδίδει κύρος, εμπιστοσύνη και κάνει την εργασία του πιο αποδοτική.

Η OFFICE+ και τα Business Centers ήρθαν στην Ελλάδα προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις ειδικές ανάγκες ανά επαγγελματικό κλάδο και να προσφέρουν στον κάθε επαγγελματία εκείνο που του έλειπε. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν ένας μεσίτης που ασχολείται με το Real Estate στην Ελλάδα, σημαίνει πως έχει κοινό και από το εξωτερικό τους οποίους κάπου πρέπει να τους υποδεχθεί.

Η μία λύση είναι να νοικιάσει το δικό του γραφείο, ώστε να έχει την έδρα του και να μπορεί ανά πάσα στιγμή να δεχθεί τους υποψήφιους πελάτες και συνεργάτες του. Αν μάλιστα έχει και υπαλλήλους, τότε τα γραφεία της OFFICE+ με δύο και τρεις σταθμούς είναι ό,τι χρειάζεται. Από την άλλη, υπάρχει και η λύση των meeting rooms που μπορεί να φιλοξενήσει από 4 έως 12 άτομα. Για πιο μεγάλες αίθουσες, με τα ίδια facilities (digital και μη), διατίθενται και τα Conference Rooms

Όσοι επαγγελματίες του κλάδου του Real Estate συνεργάζονται με μεγάλα γραφεία, εντός κι εκτός Ελλάδος, αναπτύσσουν το πελατολόγιό τους μόνο με μία δυνατή επιχειρηματική παρουσία, ένα business προφίλ και μία συνεχή, αξιόπιστη υποστήριξη. Αυτό παρέχεται μέσα από ένα γραφείο ή Business Center. Το σύνολο του επαγγελματισμού, το οποίο περιλαμβάνει και μία σταθερή έδρα, δείχνει άλλωστε και τις προοπτικές για τον συνεργάτη αλλά και τον πελάτη που θα σας εμπιστευτεί.

Παρόλο που και η μεσιτεία τείνει πλέον να γίνει ολοκληρωτικά digital, διατηρεί και μάλλον ΘΑ διατηρεί ένα κομμάτι που χρειάζεται γραφείο, στιλό και καφέ για τη συζήτηση που θα κλείσει τελικά τη συμφωνία. Αυτή η διαδικασία σχετίζεται με το client service που για το Real Estate θα υπάρχει πάντα.