Αν εργάζεσαι σε πολυεθνική εταιρεία, γνωρίζεις πολύ καλά πως τα ταξίδια είναι μέσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Μάλιστα όσο πιο πολλές είναι οι συμφωνίες αυξάνονται αναλογικά, τα ταξίδια και η ανάγκη για business lounge. Κάποιοι το βρίσκουν συναρπαστικό, ειδικά στην αρχή, και κάποιοι άλλοι κουραστικό.

Η OFFICE+ αυτό που μπορεί να προσφέρει στον επαγγελματία που ταξιδεύει τακτικά και να τον διευκολύνει στο έργο και την καθημερινότητά του, είναι ένα business lounge.

Τι σημαίνει στην πράξη όμως «business lounge», αφού πρόκειται για έναν όρο που χρησιμοποιείται συχνά τελευταία. Η δική μας ομάδα, που είναι έμπειρη στον κλάδο των Business Centers, παρέχει έναν επαγγελματικό χώρο της δικής σας επιλογής με όλες τις ανέσεις για αποδοτική εργασία. Πάμε όμως λίγο να εξηγήσουμε αναλυτικά τις συγκεκριμένες παροχές και υπηρεσίες γραφείων.

Αν είσαι business traveler, θα βρεις στην OFFICE+ την ησυχία που αναζητάς για να εργαστείς, να κάνεις την έρευνά σου, να προετοιμαστείς για το επόμενο meeting.

Οι χώροι μας διαθέτουν highspeed internet, τηλέφωνο, κουζίνα για να απολαύσεις το snack σου ή να κάνεις ένα lunch break και άνεση. Κάθε γραφείο, meeting room, business lounge έχει διαμορφωθεί από εξειδικευμένο στο business διακοσμητή ώστε να παρέχει τα απαραίτητα και κάτι παραπάνω στον εργαζόμενο που ταξιδεύει τακτικά με τη δουλειά του.

Μία ακόμη σημαντική πληροφορία που πρέπει να γνωρίζετε, είναι πως διαθέτουμε Επιχειρηματικά Κέντρα (Business Centers) σε κάθε προάστιο αλλά και στο κέντρο της Αττικής με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση κάθε επαγγελματία. Θέλετε να εργαστείτε στο Σύνταγμα, τον Πύργο των Αθηνών, τη Γλυφάδα ή το Ελληνικό;

Η OFFICE+ μπορεί να εξυπηρετήσει τον business traveler με ή χωρίς ραντεβού, είτε σας έχει συστήσει κάποιος σ’ εμάς- γεγονός που συμβαίνει συχνά- είτε έρθετε αυτόνομα γιατί διαβάσατε κάπου για τους χώρους μας. Απλά έρχεστε σ’ εμάς, μ’ ένα τηλέφωνο, και είστε έτοιμοι να εργαστείτε με ησυχία και άνεση.

Όλες οι παραπάνω παροχές και υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονται στο κόστος που θα σας δώσουμε ανά ώρα ή ημέρα. All inclusive λοιπόν σ’ ένα business park θα λέγαμε καλύτερα παρά ένα business lounge, για να έχετε όλα όσα χρειάζεστε στη διάρκεια του επαγγελματικού ταξιδιού σας. Και που ξέρετε, με τόση άνεση ίσως η δουλειά να βγει αβίαστα και έτσι να κερδίσετε περισσότερο χρόνο για χαλάρωση και ξενάγηση στην πόλη της Αθήνας ή σε κάποιο προάστιο…