Όταν ακούμε “κέντρο”, σκεφτόμαστε το Σύνταγμα. Πράγματι, το Σύνταγμα είναι ένα σημείο συνάντησης των επαγγελματιών από κάθε σημείο της Αττικής και των συνεργατών μας από το εξωτερικό.

Η πλατεία Συντάγματος αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά μέρη της πρωτεύουσας και μία από τις 100 μεγαλύτερες πλατείες του κόσμου. Έχει ιστορία πολιτική, οικονομική και κοινωνική αφού εδώ “χτυπάει” η καρδιά των γεγονότων.

 

Ένα γραφείο στο Σύνταγμα έχει αίγλη και λειτουργεί κάτι σαν παρατηρητήριο των εξελίξεων. Όλοι μπορούν να το προσεγγίσουν εύκολα και οι επαγγελματίες που εργάζονται σε αυτό έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα της πόλης και της αγοράς.

Το κτήριο της OFFICE+ στο Σύνταγμα απευθύνεται σ’ επαγγελματίες που κινούνται στις μεγαλουπόλεις και χρειάζονται την άμεση επαφή κι επικοινωνία με τον κόσμο του κέντρου. Διαθέτει όλες τις παροχές που χρειάζεται ο σύγχρονος επιχειρηματίας για να καλύψει τις ανάγκες του, με πλήρως εξοπλισμένα γραφεία, διευθυντικά και μη, τεχνική και τηλεφωνική υποστήριξη.

Ζητήστε σήμερα μία ξενάγηση στα γραφεία μας στο Σύνταγμα και απολαύστε τα οφέλη του να έχετε το δικό σας επαγγελματικό χώρο στην καρδιά των γεγονότων!