Η OFFICE+ συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στα Ποσειδώνια 2018. Πρόκειται για έναν θεσμό που φέρνει κοντά όλες τις επιχειρήσεις που σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με τη θάλασσα και τη ναυτιλία.

Συνδέει την Ελλάδα με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού δίνοντας την ευκαιρία στους επαγγελματίες του κλάδου για σπουδαίες συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες. Ήδη από την πρώτη ημέρα της φετινής διοργάνωσης, κλείστηκαν μεγάλες συμφωνίες. Οι συνεργασίες αυτές προωθούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και προάγουν την ελληνική επιχειρηματικότητα μέσα από μία έκθεση παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως είναι τα Ποσειδώνια.

 

 

Πως μπορεί να βοηθήσει η OFFICE+ στον κλάδο της σύγχρονης ναυτιλίας

«Οι εταιρείες που ασχολούνται με τη ναυτιλία, ιδίως οι ξένες, προσπαθούν να έχουν μία παρουσία στην Ελλάδα. Σε αυτό ερχόμαστε να βοηθήσουμε εμείς είτε με την ενοικίαση γραφείου ή φορολογικής έδρας, με την παροχή εικονικού γραφείου (virtual office) είτε με τα διαθέσιμα meeting rooms των Επιχειρηματικών Κέντρων της OFFICE+, όπου μπορούν να συναντήσουν τους εγχώριους ή εξωχώριους πελάτες τους.» Γ. Ιατρίδης, επιχειρηματίας

Ήδη στα Business Centers μας στεγάζονται ναυτιλιακές επιχειρήσεις, από Ελλάδα και εξωτερικό ενώ υπάρχουν και εταιρείες του τομέα που επιλέγουν τα training και meeting rooms των Κτηρίων μας για την εκπαίδευση προσωπικού και τις συναντήσεις τους.

Η συμμετοχή της OFFICE+ στα Ποσειδώνια 2018 ήταν για εμάς μία εμπειρία και μία πρόσκληση στους επαγγελματίες του τομέα της ναυτιλίας, για να γνωρίσουν περισσότεροι τους χώρους και τις υπηρεσίες των business centers μας.